Прием на деца

Къща за деца "Френе" приема деца от 2 до 5 годишна възраст за целодневна детска грижа

  1. Среща - разговор с родителите

В Къща за деца Френе вярваме, че обучението е тристранен процес между родители, учители и деца - с център децата. За това приканваме нашите родители да споделят мнението си, препоръките и тревогите си, които да обсъждаме системно. На първата ни среща ще Ви разкажем подробно за нас, за учебния план и програма и ще се радваме да научим повече за Вашето дете – какво обича да прави, има ли любим супергерой, от какво се страхува и кой е любимият му цвят. Така ще можем да се подготвим за Вашето първо гостуване в Къщата.

  1. Посещение на родителите и детето в Къща за деца "Френе"

Ще Ви очакваме на гости, за да Ви покажем нашата Къща, където заедно с Вашето дете да усетите мястото като свое. Нашата къща е изцяло адаптирана не просто към нуждите на малките изследователи, постарали сме се да я превърнем в творчески оазис за свободни игри. Използваме предимно природни материали в меки и пастелни тонове, за да създадем възможно най-приятна атмосфера, без прекомерни стимули и дразнения.

  1. Гостуване в съответната група няколко дни съвместно с родител

Включването на всяко малко дете в социална група е лъвски скок в емоционален план. Често децата преживяват периода на адаптация като стресиращ момент на откъсване от дома. Ето защо Ви предлагаме гъвкава адаптационна програма, съобразена с нуждата на Вашето дете и в синхрон с груповата динамика, чрез която да сведем стреса от новото и да го превърнем в растящо любопитсво.

  1. Сключване на договор за услуга

Отношенията ни ще бъдат защитени чрез сключване на договор, с който ще заявим сериозното си желание да помогнем в отглеждането на Вашето дете.