Музика за деца

Тримесечен курс за деца от 6 до 12 години

Този курс е за деца, които имат афинитет към музиката. Обичат да слушат музика, да пеят, свирят на някакъв инструмент или обичат да танцуват.

В този тримесечен курс:
- ще свирим на различни музикални инструменти
- ще развиваме своя глас, слух, ритъм
- ще развием общата си музикална култура
- ще се забавляваме и ще създаваме приятелства

В този курс ще създадем музикален проект - концерт, в който всеки да има участие. Ще взаимстваме идеи от големите музиканти и от любимата музика на участниците в курса. 

За да бъде още по-вълшебно, може да създадем музиката за театралното представление на "Театрална трупа" за деца, също така ръководена от Стефан Петров. Така децата ще обединят талантите си в името на изкуството и ще създадем изцяло авторско представление. 

Screenshot_20210216_091334_com.google.android.youtube_1

Структурата на курса

Курсът е с продължителност три месеца - стартира на 10 март.

В началото на м.юни ще представим концерт с продължителност около половин час. Това ще е възможно само, ако децата репетират в къщи и идват с научени партии. Главната идея е да се забавляваме, но и да бъдем продуктивни, като създадем нещо, макар и малко. 

Курсът ще стартира при минумум 4 записани деца и максимум 8 деца.

Цена: 180лв с опция за заплащане на три вноски.

Къде и кога: всяка сряда от 17:30ч до 19:00ч в Училище Френе

За информация и записване: 0898 485549

FB_IMG_1613459843238

За преподавателя. 

Стефан Петров е бакалавър "Психология" с опит в сценичните изкуства и в преподаването. Учил е актьорско майсторство в НАТФИЗ и е играл мюзикъли в "Сълза и смях" - София, Сатиричен театър "Алеко Константинов" - София. Взимал е участие в много други кино, певчески и театрални проекти. В музиката има четири годишен опит в преподаването на китара и пеене, провеждал е много авторски концерти, любител композитор и текстописец с над 50 авторски песни. 

Преподавател по сценични изкуства с четири годишен опит, съчетава в заниманията си любов и свободолюбивост към детския творчески дух и отговорни организационни умения.

 

Нашите курсове

Център Френе предлага ежедневни интересни курсове за деца и ученици на възраст от 4 до 11 години.